Kemal Atatürk Ortaokulu

Vizyon: İMKANSIZLIKLAR YENİLİR; HER ÖĞRENCİ BAŞARIR....TEK YOL ÇALIŞMAKTIR!

Misyon: Bireysel yetenekleri dikkate alarak öğrencilerin bilgili, becerileri, özgüvenli olmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini sağlamak Çağın gerekliklerine uygun bilgi ve becerilerle donanmalarını, çevreyle iyi iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını ve bunu yaşama geçirmelerini sağlamak Öğrencileri, sorumlu bir yurttaş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,Türkiye Cumhuriyetini seven, demokrasi ve laikliği benimsemiş bireyler olarak hayata hazırlamak Öğrencilerin, “ben” yerine “biz” anlayışını etkin kılarak;ekip çalışmasının önemini kavramış bireyler olarak yetişmesini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: ÖĞRENCİLER 09:20-15:40
Isınma: KATI YAKITLI KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Okul servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kemalataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. TARIK SARI SK. KEMAL ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO: 46 KONAK / İZMİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım (Metro) ile Çankaya Metro durağında inilerek İkiçeşmelik yoluna çıkarken Mezarlıkbaşı durağını geçtikten sonra agora harabelerinin yanından, Hürriyet Anadolu Lisesi’ni mahalle içine doğru 100 metre daha geçince okulumuza ulaşılabilir. (Otobüs - Otomobil) ile Mezarlıkbaşı durağında inilerek İkiçeşmelik yolunda giderken Agora harabelerinin yanından, Hürriyet Anadolu Lisesi’ni mahalle içine doğru 100 metre daha geçince okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.